Ел Маестро пред уволнение след поражението от Корона Килце?

07:37
Ел Маестро пред уволнение след поражението от Корона Килце?

Мястото на старши треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро се клати още по-силно след ужасно слабата игра на отбора му в първата контрола на турска земя. "Червените" загубиха с 0:2 от полския Корона Килце, който е в зоната на изпадащите в местното първенство, но по-важното е, че в играта им нямаше нищо смислено, пише днес в. "Мач Телеграф".


Припомняме, че сърбинът, който иска да е британец, беше пред уволняване след загубата от Лудогорец в края на миналата година, при която "червените" не застрашиха нито веднъж вратата на съперника за 90 минути.


Тогава Ел Маестро запази главата си, но получи задача да промени визията на тима по време на паузата и отборът му да бъде далеч по-атакуващ.


От лагера на "армейците" разкриха пред "Мач Телеграф", че треньорът е бил призован от ръководството "да направи нещо", ако иска да запази поста си. Той е обещал от своя страна спешни мерки.


Припомняме, че при предишния си престой в ЦСКА Нестор Ел Маестро беше уволнен именно в края на зимната подготовка, а на негово място беше назначен Любослав Пенев.


Към днешна дата "червените" феновете пълнят форумите с призиви именно за същата рокада - Ел Маестро да бъде уволнен, а на "Армията" да бъде назначен Любо Пенев, който е в доста сложна ситуация в разкъсвания от проблеми Хебър. Проблемът е, че Ел Голеадор се раздели по скандален начин с ЦСКА последния път, когато води "армейците". Говори се, че Гриша Ганчев е обявил на близкото си обкръжение, че ако зависи от него, Любо Пенев няма да води никога "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация