Извънредно: Валери Божинов подписа нов договор с още един световен гранд

12:45
Извънредно: Валери Божинов подписа нов договор с още един световен гранд

Изпълнителният директор на веригата Самсунг Експириънс Стор - Виолета Сталийски обяви, че футболната звезда Валери Божинов, който е огромен почитател от години на Самсунг, става рекламно лице на официалните магазини на бранда, в България.

"Развълнувани сме, че Валери Божинов се присъединява към нашето Самсунг семейство. Неговата отдаденост на бранда и харизматичното му присъствие го правят перфектния посланик за нашите магазини." заяви Виолета Сталийски.

Бившият нападател на Ювентус, Манчестър Сити, Фиорентина, Парма, Спортинг Лисабон и Левски също не крие задоволството си от това партньорство.

"За мен е чест да стана лице на Самсунг Експириънс Стор. Винаги съм бил поддръжник на Самсунг и това партньорство ми позволява да споделя тази страст със света. Нямам търпение да покажа невероятните продукти и услуги, които магазините на Самсунг предлагат. Както съм казвал и преди – класата е вечна!", заяви Божинов.

37-годишният бивш футболист бе официален гост преди няколко дни на специалната премиера на новия супермодел на Самсунг Галакси С24 Ултра, Галакси С24+ и Галакси С 24, разгръщайки нови мобилни изживявания с Галакси АI.

"Това сътрудничество надхвърля харизматичното присъствие на Валери. Заедно ще се стремим да покажем цялостния пакет от услуги, предлагани от Самсунг Експириънс Стор България, подчертавайки нашия ангажимент към иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите“ – допълни Виолета Сталийски.

Официалните магазини на Самсунг се намират в “Дъ Мол”, “Парадайз Център“, „Сердика Център“ и „Ринг мол“. В тях се помещават и сервизи на марката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация