Георги Миланов подписа с един от румънските грандове

22:35
Георги Миланов подписа с един от румънските грандове

Динамо Букурещ обяви официално привличането на халфа Георги Миланов. 31-годишният футболист подписа с румънския гранд, след като в последните месеци бе без отбор след раздялата си с Ал Дафра. Той пристига в румънската столица като свободен агент, но от клуба не разкриха каква ще бъде продължителността на контракта му. Според информации в местните медии той ще е до лятото на 2025 година, а българинът ще взима по 10 хил. евро на месец.

По-рано през деня Миланов мина задължителните медицински прегледи и проведе последни разговори с шефовете на "кучетата", след което сложи подписа си под договора си с клуба.

Досега в кариерата си Георги е носил още екипите на Литекс, ЦСКА (Москва), Грасхопър, МОЛ Фехервар и Левски. Той има и 47 мача, 2 гола и 8 асистенции за националния отбор на България.

Освен това Миланов бе избран за Футболист на годината у нас за 2012 година, като има общо 8 трофея в кариерата си - 2 шампионски титли на България, Купа на България, Суперкупа на България, две титли на Русия, Суперкупа на Русия и Купа на Унгария.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация