Айвън Тони ще изведе с капитанската лента Брентфорд в събота срещу Нотингам

17:26
Айвън Тони ще изведе с капитанската лента Брентфорд в събота срещу Нотингам

Айвън Тони ще бъде капитан на Брентфорд при домакинството срещу Нотингам Форест във Висшата лига в събота, след като нападателят се завърна на терена след 8-месечна забрана. Мениджърът Томас Франк, чийто тим се намира в близост до зоната на изпадащите от английския футболен елит, заяви, че завръщането на Тони е голям плюс за тима заради голмайсторския му усет и лидерство. 

"Той е като осемгодишно хлапе, което иска да излезе и да играе. Вижда се чистата радост да може да играе футбол", коментира Франк на пресконференция. "Гледам в очите на играч, който е много отдаден и развълнуван. Ще бъде титуляр утре и ще изведе отбора като капитан. Сигурен съм, че той ще бъде готов за това", добави Томас Франк. 

Айвън Тони отбеляза 20 гола в 30 мача от Висшата лига през миналия сезон, но бе наказан заради свързани със залагания нарушения. 

"Не само тази седмица, а в последните три и половина година той е специален характер в много отношения. Чудесно е да си в обкръжението му и носи енергия и позитивизъм на терена. Винаги иска да побеждава и да помага на обора. В момента е като ново попълнение. По пое мнение той е вторият най-добър нападател във Висшата лига", каза още мениджърът на Брентфорд. Единственото притеснение за Томас Франк е, че Тони може да бъде изкушен през януарския трансферен прозорец от солидна оферта от някой от съперниците на тима във Висшата лига, въпреки че засега няма подобно предложение. "Той е отдаден на отбора и смятам, че иска да остане и да помогне на тима", завърши Франк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация