Реал Мадрид: Купата на краля е турнир от третия свят

14:50
Реал Мадрид: Купата на краля е турнир от третия свят

За пореден път клубният ТВ канал на Реал Мадрид привлече внимание с крайни коментари срещу съперниците на тима на Карло Анчелоти. В четвъртък вечер “белите” отпаднаха от Купата на Испания след 2:4 срещу Атлетико Мадрид в 1/8-финална среща.

След мача от Реал Мадрид ТВ имаха предаване на живо с коментар на случилото се на “Сивитас Метрополитано” и водещият журналист Хесус Алкаиде не спести остри думи както срещу съдиите, така и срещу футболистите на домакините.

“Този турнир е като от третия свят”, заяви Алкаиде.

“Съдийството на главния арбитър Куадра Фернандес беше срамно - добави той в ефира на Реал Мадрид ТВ. - Ужасна работа. При този рефер на ВАР - Клос Гомес, пък Барселона няма загуба. Беше недопустимо да се види как беше позволено на играчите на Атлетико да преследват като на лов Винисиус Жуниор. Освен това удариха Вини и Браим Диас, но не видяхме дори едно повторение. Родриго Де Пол беше за червен картон, но му беше спестен. Не съм сигурен и че Джуд Белингам беше в засада при отменения ни гол. В Испания явно всичко е възможно. Винаги се свири срещу Реал Мадрид.”

Журналистът завърши тирадата си с думите, че е необходимо Суперлигата да стартира още сега.

Този сезон столичани биват критикувани заради крайните коментари, които идват от клубната телевизия. Там има практика след всеки мач да се правят предавания как Реал Мадрид е бил ощетен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация