Клоп: Възхищавам се на това, което правят Борнемут

14:43
Клоп: Възхищавам се на това, което правят Борнемут

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още клубът няма информация за това колко тежка е контузията на Мохамед Салах, който вчера бе заменен принудително по време на двубоя на Египет срещу Гана. Според германеца нападателят е останал шокиран от това, че почувствал толкова силна болка в бедрото. Днес Салах трябва да премине прегледи, които ще дадат нужната информация за степента на разтежението му. 

„Все още не знаем нищо. Снощи говорихме. Както винаги, при тези контузии има нужда от това да се оцени състоянието. В момента те го правят и когато са готови, ще знаем повече. Той беше шокиран, тъй като не можеше да разбере защо е почувствал толкова силна болка. Знаем колко рядко Мо напуска терена, така че определено има нещо. Ще премине преглед на ядрено-магнитен резонанс и след това ще видим“, заяви Клоп.

Германецът даде положителни новини за контузените титуляри в неговата селекция, но подчерта, че те няма да бъдат на разположение за гостуването на Борнемут в неделя.

„Трент Александър-Арнолд, Доминик Собослай и Анди Робъртсън са близо до завръщане. Всичко върви в правилната посока, но няма да са готови за мача през уикенда“.

„Възхищавам се на това, което правят Борнемут. Имаха трудно начало, но обърнаха нещата. Играят футбол и използват Соланке по сензационен начин. Много съм щастлив заради Доминик. Когато подписахме с него, той имаше голям потенциал. Но това е Ливърпул. Тогава той не бе достатъчно клиничен, но талантът му бе очевиден. Той взе правилното решение да отиде там“, добави Клоп.

Германецът коментира и завръщането на бившия капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън в европейски футбол. Вчера английският национал подписа с Аякс след няколко месеца в Саудитска Арабия.

"Радвам се за Джордан Хендерсън, защото той изглежда щастлив и това за мен е най-важното. Не чета всички тези коментари и критиките към него за трансфера в Саудитска Арабия. Не разбирам как смеем да съдим другите. Имаме един живот и понякога трябва да взимаме решения и след като ги вземеш, нещата се оказват различни. Аякс е сензационен клуб".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация