Президентът на Херта почина едва на 43 г.

17:25
Президентът на Херта почина едва на 43 г.

Кошмарни новини дойдоха от Херта Берлин, като берлинчани обявиха официално, че клубният президент Кай Бернщайн е починал неочаквано на едва 43-годишна възраст. Все още не е ясна причината за кончината му.

“Херта скърби за загубата на Кай Бернщайн. Днес, вторник, Херта получи ужасната новина, че президентът Кей Бернщайн е починал неочаквано на 43-годишна възраст. Целият клуб, органите и служителите са зашеметени и дълбоко шокирани. Семейството на Херта скърби заедно с опечаленото семейство на Кaй и нашите мисли са с неговото семейство, приятели и спътници в този труден момент", пише в официалното съобщение на втородивизионния столичен клуб.

Бернщайн стана президент на Херта на 26 юни 2022 г. Множество германски клубове вече изразиха съболезнованията си в социалните мрежи.

В момента Херта е на 7-мо място във Втора Бундеслига и в неделя ще изиграе първия си мач за годината срещу Фортуна (Дюселдорф) у дома на "Олимпиащадион". Тимът се представя отлично в турнира за Купата на Германия, като стигна до 1/4-финалите и ще се изправи вкъщи срещу Кайзерслаутерн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация