Левски привлича трима нови

07:25
Левски привлича трима нови

Ръководството на Левски продължава да работи по селекцията на тима. Отговорните фактори на “Герена” в момента водят преговори с трима набелязани играчи, пише “Тема Спорт”. Желанието на “сините” е да се подсилят с десен защитник, централен бранител и халф. Засега от стадион “Георги Аспарухов” няма да бързат с привличането им и искат да уговорят най-добрите условия за клуба, като водят разговори с мениджърите на футболистите. 


На всеки е ясно, че Левски не може да си позволи да плаща трансферни суми и се спира на привличането на свободни агенти. Бекът и полузащитникът ще са заместници на Жереми Петрис и Андриан Краев, за които вече е ясно, че няма да ппродължат да носят синия екип. Централният защитник пък трябва да засили конкуренцията в тази зона, като не е изключено да се стигне до трансфер и на Хосе Кордоба. Към панамеца има сериозен интерес от чужбина, но все още не е ясно дали от “Герена” ще приемат някоя от офертите за него. 


До голяма степен с привличането на тримата играчи ще се сложи край на селекцията. Появиха се информации, че столичани имат интерес към норвежкия краен бранител Стърла Отесен, но не е ясно дали се водят преговори с него. “Сините” вече се отказаха да вземат Джоната Машадо, тъй като халфът е поискал по-висока заплата от първоначално уговорената. 


Бразилският мениджър Джери Перейра, който помага за селекцията на Левски, в момента е близо до отбора в турския курорт Анталия. Бившият футболист на Славия и Локомотив (София) бе в основата на привличането на Фабио Лима, като не е изключено и сега да сътрудничи на “сините” за някой от набелязаните играчи. Той бе забелязан в компанията на импресариото на новото попълнение на Левски - Тулио Соуса. Перейра съдейства сериозно и за пристигането на други бразилски футболисти на “Герена”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация