Моуриньо проплака за Висшата лига

22:01
Моуриньо проплака за Висшата лига
Старши-треньорът на Интер Жозе Моуриньо заяви, че вижда бъдещето си в английския футбол.

Бившият мениджър на Челси се справя добре в тима на Интер и изведе "нерадзурите" до шампионската титла в Серия "А" през миналия сезон.

"Аз искам да изградя нещо. Разбира се, нереалистично е да се очаква да остана в даден клуб толкова дълго, колкото сър Алекс Фъргюсън, но съм готов за следващата фаза на моя кариера. Искам да работя с различна перспектива. В Порто моята цел бе да си спечеля правото да отида в чужбина. В Челси моята амбиция бе да сътворя история. Аз обаче винаги съм знаел, че на Челси липсва нормалната култура на стабилност. Аз никога не съм имал някакви илюзии. Разбирам личността на Роман Абрамович и културата на хората около него. Аз знаех, че това не бе работа за 10 години. Аз обичам Интер и искам да градя бъдеще тук. Не съм треньор егоист и мисля за бъдещето на младите и ръстовата структура на първия си тим. Италия обаче не е страната за това. Англия е страната - моят футбол е английският", заяви Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
15.11.2009 13:28

gbfil2 виж малко или много аз също го уважавам като треньор, но вече стана много прехвален. Аз също уважавам това което направи в Челси макар и малко да е то. Но можеби наистина Абрамович не му даде достатъчно време.

gbfil2
15.11.2009 03:16

"зглоби" се пише със "с". А иначе Моуриньо е един от големите настоящи треньори, независимо дали на някой му харесва или не. Колкото до до това, че не игра финал за ШЛ с Челси: - ми то не стават лесно тези работи, трябва време, а не му го дадоха.

chelsea28
15.11.2009 00:47

Толкова от мен няма какво да кажа повече по тази тема!

chelsea28
15.11.2009 00:45

CEC0_vg този "специалния" кажи ми колко пъти оплюваше Бенитез, че е по-добър от него с какво показа, че е така с това че 2-пъти паднахме от Ливърпул на полуфинал в ШЛ ли или, че получаваше повече заплата от всеки един треньор в премиершип? Вярно, че спечелихме 2-пъти премиършип с него но само толкова! Както казах преди това той не е нищо повече от един обикновен треньор. А и не е съвсем вярно, че Моуриньо ни направи такива каквито сме Абрамович беше човека който направи Челси такъв отбор той купи футболисти той съживи отбора, а Моуриньо само го зглоби.

CEC0_vg
15.11.2009 00:21

Метцелдер, Ван Деер Ваарт, Рафиня/Сърна и Нояр/Адлер

CEC0_vg
15.11.2009 00:10

Аз пак си мисля, че ще победим трудно. 2-1 или 3-1 зависи как ще потръгне играта и дали титулярният нападател ще реализира някои положения. Аз съм почти сигорен, че няма да се класираме напред. А да ви питам наистина ли дават много пари при класирване на 1/8 в Шампионската лига или е по добре 1/2 в Лига европа. Отговорете моля ви за да знам.

CEC0_vg
15.11.2009 00:07

За пръв път чувам фен на Челси да плуе Моуринио. Според мен той е най-добрият трениор в света заедно с Гуус Хидинк. А бе челси28 нали ако не беше този неспециален сега щеше пак да сте някфи мишки като преди и да се борите за 6-7 място ...

chelsea28
14.11.2009 23:07

Много му порасна работата и на тоя *devil* уж се нарича специалния, а колко пъти ни проваляше на полуфинал в ШЛ *sick* . А накрая като си тръгна и като дойде един треньор на име Аврам Грант от който не се очакваше абсолютно НИЩО ни закара на финал който обаче го загубихме. Така че тоя да не се прави на много важен защото не е нищо повече от един обикновен треньор !