Ел Маестро: Ще е интересно, ако седнем заедно с Костов в самолета

18:18
Ел Маестро: Ще е интересно, ако седнем заедно с Костов в самолета

Наставникът на ЦСКА София Нестор Ел Маестро говори пред журналистите на летище "София". Това стана преди полета на "червените" за Анталия, където ще протече основната част от зимната подготовка на тима от Борисовата градина.

"Всичко е нормално. Ще опитаме да използваме всяка тренировка, да надградим, както е на всяка подготовка. Смятам, че свършихме добра работа 12 дни в София, сега трябва да продължим. Пътувам често, с различни хора. Какво бих си казал с Николай Костов, ако сме един до друг в самолета? Не смятам, че това ще се случи, но ще бъде интересен разговор със сигурност, въпреки че обичам да гледам Netflix в самолета. Здрави са всички, това е най-важното. Важно е в кои дни играем, а не кой е съперникът. 

Нови попълнения? Не знам да има нещо ново и не разбирам манията ви към новите попълнения. Моята работа е свързана с други важни неща. Естествено, ако се случи нещо, клубът ще ви уведоми. Резултатите в контролите? Зависи от държавата и културата. Важното е какво ще направим срещу Ботев (Враца), Черно море и Арда в началото на сезона. Това са важните мачове. В България приятелските срещи имат по-голяма стойност отколкото в Германия например, което има и своя положителна страна. Пробваме всеки ден нещо ново, но това са детайли. Малки промени, нищо глобално", сподели 40-годишният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация