Лацио продължава с победите и вече е на крачка от топ 4

18:05
Лацио продължава с победите и вече е на крачка от топ 4

Отборът на Лацио записа пета поредна победа във всички турнири, след като спечели с 1:0 като домакин на Лече в ранния двубой от неделната програма на 20-ия кръг в Серия "А". Така “орлите” прекъснаха негативната си поредица от четири мача (едно равенство и три загуби) без успех срещу този опонент.

През първото полувреме “джалоросите” създадоха много повече голови положения от домакините, но не успяха да реализират нито едно от тях. През втората част обаче ситуацията се промени и “орлите” заиграха по-смело в атака, което даде резултат в 58-ата минута. Тогава Фелипе Андерсон със силен удар вкара победното попадение, възползвайки се от асистенция на Луис Алберто. В 82-рата минута гостите можеха да останат с човек по-малко на терена, но след проверка с ВАР Илбер Рамадани избегна червен картон за свое нарушение срещу Николо Ровела.

С този успех Лацио се изкачи на петото място в класирането с актив от 33 точки, колкото има и четвъртият Фиорентина преди мача си от кръга. Лече остава на 13-ата позиция с 21 пункта, като не е спечелил нито един от последните си четири двубоя (едно равенство и три загуби).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация