Магомед Анкалаев не остави никакви шансове на Джони Уокър

07:45
Магомед Анкалаев не остави никакви шансове на Джони Уокър

Магомед Анкалаев сложи край на спора с Джони Уокър по категоричен начин. Руснакът спечели битката реванш с технически нокаут във втория рунд.

Вторият двубой между двамата колоси на полутежката категория в ММА бе "гвоздея на вечерта" на първата галавечер на UFC за 2024-а. Събитието се проведе в "APEX Center" в Лас Вегас.

Анкалаев намери опонента си с тежко дясно кроше право в брадичката, след като започна втората част с много преса и атаки. Бразилецът падна на земята, а това доведе до тежък граунд-енд-паунд от страна на Анкалаев. Реферът на битката Майк Годард се намеси и сложи край.

Припомняме, че в първия сблъсък Анкалаев-Уокър през октомври 2023-а не бе определен победител, тъй като Джони Уокър не можеше да продължи двубоя след непозволен удар от страна на Анкалаев.

"Бях подготвен от дълго време. Исках реванша от доста време. Всички се опитват да ме разгадаят в първия рунд, но не успяват", заяви Анкалаев, а след това допълни, че е готов за спор за пояса при 93-килограмовите. Боецът от Махачкала няма загуба в последните 12 битки в октагона. 

С този успех 31-годишният спортист си заслужи и бонус от 50 000 долара за най-добро представяне на вечерта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация