Анчелоти: Избрал съм титулярите за утре, но няма да ги разкрия

12:31
Анчелоти: Избрал съм титулярите за утре, но няма да ги разкрия

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция преди финала в неделя за Суперкупата на Испания срещу Барселона от 21 часа в Саудитска Арабия.

“Кралете” елиминираха Атлетико Мадрид с 5:3 след продължения, а каталунците сразиха с 2:0 Осасуна в другия полуфинал.

“Играчите са добре, мотивирани сме да спечелим първи трофей за сезона”, започна Анчелоти. “Дани Карвахал имаше нужда от един ден повече за възстановяване, но това не е някакъв проблем. Ветераните в състава имат нужда от повече време, нормално е.

Вече съм избрал титулярите за утре, но няма да ги разкрия. Не планирам и смените преди мач, ще видим как ще се развият нещата. Доволен съм, защото всички на пейката са мотивирани да влязат в игра и никой не се оплаква.

Ако играем по-добре от Барселона, ще спечелим, но нямам проблем и да бием незаслужено. Анализирахме изминалото “Ел Класико” през октомври и отчетохме, че първото полувреме не беше добро за нас. Винаги сме на равни начала със съперника в тези мачове. Не мислим за отмъщение за миналогодишната Суперкупа, просто искаме да спечелим срещу съперник, който уважаваме.

Чави беше един от най-добрите халфове в света и това му помага. Кариерата му се развива много добре досега. Аз съм по-опитен, защото той е много млад”, каза Анчелоти на пресконференцията преди финала в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация