Не се вижда краят на страданията на Севиля

00:15
Не се вижда краят на страданията на Севиля

Отборът на Алавес стигна до фамозна победа с 3:2 като гост на тима на Севиля в среща от 20-ия кръг на испанската Ла Лига. Андалусийци изоставаха в резултата с два гола до 70-ата минута, като възкръснаха и стигнаха до равенството в заключителните минути. Пълен обрат обаче не се случи, а гостите дори стигнаха до трето попадение, с което напълниха със сълзи очите на феновете на “Рамон Санчес Писхуан”.

Седем кратният шампион в Лига Европа продължава да има кошмарен сезон и вече е критично близо до зоната на изпадащите, като дори може да завърши кръга под чертата, ако Кадис хвърли сензацията и победи Валенсия.

Гостите от Алавес изиграха перфектно първо полувреме и на почивката вече водеха с два гола. Първият отбеляза Нахуел Теналия в 26-ата минута, а вторият Кике в 40-ата.

Втората част също започна лошо за андалусийци, които си изпросиха няколко нелепи жълти картони и чак в 70-ата минута Рафа Мир върна един гол. Чудото бе напът да се случи и домакините изравниха в 82-ата минута, след като получиха правото да изпълнят дузпа и Лукас Окампос я реализира.

След това играчите в бели спортни екипи се втурнаха напред, търсейки пълния обрат, но за сметка на това само разгневиха и разплакаха феновете на “Рамон Санчес Писхуан” и допуснаха отново да изостанат в резултата секунди преди редовното време да изтече, като Рубен Дуарте се разписа в 90-ата минута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация