Левски привлича бразилец за заместник на Роналдо

08:16
Левски привлича бразилец за заместник на Роналдо

Треньорът на Левски - Николай Костов, съвсем скоро ще финализира първата входяща сделка за отбора тази зима, предава вестник “Тема Спорт”. Очаква се “сините” да привлекат флангови нападател, който ще замести Роналдо, който в следващите часове предстои да бъде официализиран като футболист на руския Ростов.


Заместникът на дясното крило също ще бъде от Бразилия. Той вече е постигнал договорка с ръководството на Левски, като източникът твърди, че още идният уикенд ще пристигне на “Герена”, за да потегли с отбора за подготовката Турция. Той ще е по-опитен от 23-годишния си сънародник Роналдо, а освен това играе с ляв крак. Въпреки това ще бъде ползван вдясно на нападението, допълват от изданието.


По време на зимния трансферен прозорец се очаква Левски да продаде поне двама свои играчи. Затова и сините се нуждаят от подсилване на доста постове.


Първото занимание на отбора за годината е насрочено за утрешния 12-и януари (петък)и ще стартира от 15:00. 60 минути по-рано пък старши треньорът Николай Костов ще даде брифинг, на който се очаква да направи равносметка на есенния дял на кампанията, ще  се коментира селекцията до момента, като и ще станат ясни някои от целите на отбора през месеците до края на кампанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация