Байерн ще се опита да купи един от централните защитници на Дженоа

16:31
Байерн ще се опита да купи един от централните защитници на Дженоа

Байерн Мюнхен е най-новият кандидат да привлече централния защитник на Дженоа Раду Драгушин, пишат колегите от румънския портал gsp.ro, както и “Билд”. Досега се смяташе, че бранителят е сигурен за Тотнъм, като “шпорите” вече бяха отправили оферта за него и се бяха разбрали за личните му условия.

Баварците се стремят усилено да подсилят отбраната си и именно 21-годишният румънски национал е най-новото име в списъка им. Смята се, че Дженоа ще иска 30 млн. евро за защитника си - сума, която не е проблем за Байерн.

Драгушин има 22 мача, 2 гола и 1 асистенция за Дженоа във всички турнири досега през сезона. Той е следен от редица отбори, като освен Тотнъм, Наполи също се интересува от него. Освен в центъра на отбраната, Драгушин може да играе и като краен бранител. Агентът на играча Флорин Манеа на този етап не пожела да потвърди спекулациите за трансфер в Байерн: "В понеделник (б.ред. - днес) ще се срещна с представители на Дженоа, за да обсъдим ситуацията с Раду. Не знам нищо за тази информация".

Байерн пък усилено се свързва с други имена като Ерик Дайър и Норди Мукиеле в последните дни. Баварците със сигурност трябва да привличат нови защитници, тъй като през следващите два месеца Нусаир Мазрауи и Ким Мин-Жае ще играят съответно за Купата на африканските нации и за Купата на Азия, и няма да са на разположение на Томас Тухел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация