Тен Хаг: Положително настроен съм

16:24
Тен Хаг: Положително настроен съм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отговори по интересен начин на въпроса за важността на днешния мач срещу Уигън, произтичаща от факта, че през този сезон ФА Къп остана единственият възможен трофей, за който да се бори отборът му. Нидерландецът отговори, че не е само ФА, но и Премиър лийг, така че Юнайтед се бори и за двете цели. Това бе прието с насмешка от някои от феновете на отбора, при положение че „червените дяволи“ в момента заемат осмо място в лигата, изоставайки на 14 точки от лидера на Ливърпул.

Запитан колко е важен турнирът ФА Къп, при положение че това е единствения трофей, за който Юнайтед реалистично може да се бори през този сезон, Тен Хаг отговор: „Играем и в Премиър лийг, така че борим и в двата турнира, за двата трофея  – Премиър лийг и ФА Къп“.

Нидерландецът добави, че се чувства и ентусиазиран от разговорите с новия съсобственик сър Джим Ратклиф и неговия екип:

„След разговорите, които аз проведох, останах с фантастично чувство. Личностите, техните идеи, процесът, в който искат да влязат – аз съм много положително настроен. И съм сигурен, че ще бъде от полза за Манчестър Юнайтед“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация