Мадзари: Съжалявам, че отборът е в тази ситуация

22:48
Мадзари: Съжалявам, че отборът е в тази ситуация

Валтер Мадзари иска действащият шампион в Серия А Наполи да промени тенденцията да постига неубедителни резултати и да започне 2024 година с победа срешу бившия му клуб Торино в неделя.

Наполи спечели първо Скудето от 1990 година насам миналия сезон, но в момента заемат осмо място, след като загубиха четири от последните си седем мача, като за последно записаха нулево равенство миналата седмица у дома срещу Монца.

Защитата на титлата изглежда доста трудна задача, тъй като лидерът Интер вече е с преднина от 20 точки, но Мадзари просто иска неговите футболисти да показват по-добри резултати на феновете.

"Бих искал тенденцията да се промени през 2024-а и съм уверен, че през новата година можем да се справим по-добре, отколкото в последните мачове. Съжалявам, че отборът е в тази ситуация, защото срещу Монца създадохме толкова много положения и заслужавахме да победим. За съжаление, се провалихме, не по отношение на креативността, а по отношение на завършващото подаване", каза той на пресконференция.

62-годишният Мадзари е за втори път начело на тима, но все още има недовършена работа на Стадио "Диего Армандо Марадона".

"Лично аз се чувствам като у дома си в Неапол и нещото, което ме кара да се чувствам зле, е, че досега не успях да направя това, което постигнах в първия си престой. Чувствам се задължен на феновете, които ми показват любов всеки ден. Ще се опитам да предам същото чувство на моите играчи и съм убеден, че положителният обрат ще дойде скоро", коментира той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация