ЦСКА започва зимната си подготовка

08:51
ЦСКА започва зимната си подготовка

Играчите на ЦСКА София се събират днес на клубната база в Панчарево. В ранния следобед старши треньорът Нестор Ел Маестро ще изведе отбора за лека тренировка. Наставникът прекара голяма част от почивните дни във Виена. "Червените" няма да са в пълен състав днес. Всички играчи трябва да са на линия най-късно до неделя, а медицинските прегледи ще продължат и в началото на следващата седмица.

За понеделник е предвидена открита тренировка за медиите на клубната база в Панчарево и брифинг на старши треньора Нестор Ел Маестро. Той ще изложи плановете си за подготовката и ще отговори на въпроси, свързани със селекцията и състезатели с, които клубът може ще се раздели.

ЦСКА зимува на 3 точки от върха и ще поднови участието си в първенството на Националния стадион "Васил Левски" срещу един от най-удобните си съперници през този век - Ботев (Враца). Мачът ще е на 17 или 18 февруари, като точната дата и час ще станат ясни най-късно до седмица, когато се очаква програмата да бъде обявена.

ЦСКА ще проведе една контрола в София преди занимаването си за лагер в Турция. Червените ще приемат Литекс на 12 януари, след което им предстоят 4 проверки в югоизточната ни съседка преди прибирането в столицата. На 10 февруари "червените" ще изиграят приятелска среща с лидера във Втора лига Септември (София).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация