Станаха ясни двойките и програмата на 1/4-финалите за Купата на Италия

08:42
Станаха ясни двойките и програмата на 1/4-финалите за Купата на Италия

Ювентус разби тима на Салернитана с 6:1 в среща от Купата на Италия, което прати “бианконерите” официално сред последните осем в турнира. Съставът от Торино стана последният, който се класира за финалната осмица, с което станаха ясни и всички двойки за четвъртфиналите.


Първият двубой ще се изиграе на 9-и януари (вторник) от 22:00 българско време, в който миналогодишният финалист Фиорентина ще посрещне тима на Болоня, който хвърли сензацията на 1/8-финалите и отстрани актуалния носител на трофея - Интер.


Близо 24 часа по-късно на 10-и януари (сряда) от 19:00 ще се състои и най-очакваният сблъсък, който ще противопостави големите съперници от Рим - Лацио и Рома.


По същото време излизат и отборите на Ювентус и Фрозиноне, който също направи голяма изненада, изхвърляйки от турнира шампиона Наполи.


Три часа по-късно от 22:00 ще се изиграе последният мач, който противопоставя тимовете на Милан и Аталанта, които се срещнаха съвсем скоро на 9-и декември (събота) и “росонерите” допуснаха поражение с 2:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация