Меси: Сменям всички трофеи с Барса за Световна титла с Аржентина

08:40
Меси: Сменям всички трофеи с Барса за Световна титла с Аржентина
Бих заменил всичките си отличия с Барса, за да стана световен шампион с Аржентина, сподели Лионел Меси по повод критиките, че не се раздава максимално за националния отбор.

Футболистът на Барселона постоянно е обвиняван, че с екипа на "каталунците" играе по един начин, а когато облече фланелката на "гаучосите" по-често се стреми да пести сили.

"Знам, че доста хора смятат, че не ме е грижа за Аржентина, но това не е вярно. Ако беше така - щял ли за всеки мач на националния отбор да изминавам хиляди километри? Обичам страната си и се опитвам винаги да давам най-доброто от себе си . като всеки аржентинец искам да спечелим световната титла. Нищо не може да се сравни с нея. Бих заменил всичките си отличия с Барса, за да стана световен шампион", каза Меси.

"Страдахме много в квалификациите, но това остана в миналото. Ще се борим за титлата, убеден съм. Надявам се да помогна на отбора, както го правя в Барселона", сподели още Лео.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crissttiano
15.11.2009 11:12

Cris_7 толкова смешно изказване не бях чувал *lol* Роналдо като беше най-добрия играч в света по време на европейското да не би да го спечели *thumb_down* както каза бакарди ако не този мондиал щот не ми се вярва и от групите да излязат с тая игра то до края на кариерата си Меси може да вземе Световната Купа *thumb_up*

Cris_7
14.11.2009 10:55

Ще я спечели много ясно! Най-добрият футболист в света! *thumb_up*

bacardy_breezer
14.11.2009 08:49

Няма спор ,че Световната титла от Мондиала е най-голямото постижение в кариерата на всеки ,спечелил я футболист *smile* Меси е млад, и ако не този Мондиал ,то до края на кариерата си съм сигурен ,че ще я спечели. *thumb_up*