Цената на Рабех паднала двойно, но никой не го ще

08:20
Цената на Рабех паднала двойно, но никой не го ще
Левски всячески се опитва да продаде защитника Юсеф Рабех, но кандидат-купувачи за футболиста няма, съобщава "Тема Спорт".

"Сините" искат да се отърват от мароканеца през зимата. Заради постоянните изцепки собственикът на шампионите Тодор Батков намали два пъти цената на скандалджията и в момента се мъчи да вземе само милион евро за него. Въпреки това никой не иска и да чуе за Рабех, който само преди година струваше над 2 милиона от европейската валута.

Интерес към защитника проявяваше Денизли. След двубоя между Левски и Залцбург обаче те се отказали от преговори за привличането му. В момента мениджъри, близки до Левски, всячески се опитват да намерят купувач на Рабех. Дискове с играта му са разпратени на над 20 клуба, но досега никой от тях не е показал, че е заинтригуван от него.

През зимата "сините" ще се опитат да продадат и сънародника на Рабех Шакиб Бензукан. С добрите си изяви този сезон бранителят попадна и в националния отбор на родината си, а това със сигурност ще повиши цената му.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация