Мъри: Доволен съм от защитата, в атака сме беззъби

21:28
Мъри: Доволен съм от защитата, в атака сме беззъби
Националният селекционер Станимир Стоилов изрази задоволството си от играта на "трикольорите" в проверката срещу Шахтьор Донецк.

Българите направиха нулево равенство срещу украинския клубен тим, а според Мъри, основните проблеми на българите в срещата са били в атакуващ план.

"Доволен съм от изиграната контрола. Реших да експериментирам с трима вътрешни халфа и мисля, че се получи. Видяхте, че по този начин пренаситихме центъра и контролирахме топката. Проблемът обаче беше в атака, където бяхме беззъби. Затова трябва доста да поработим, за да може да създаваме повече положения пред вратата на противника. Доволен съм от представянето на защитата", заяви националният селекционер Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
14.11.2009 13:12

От този мач не може да се даде точна оценка, в сряда може би ще се види какво точно иска да каже Мъри...

me4a123
14.11.2009 05:07

Браво Мъри до сега беше обратното *smile* отбора е коренно променен *lol* сега ще пренаситим нападението и готово. Можеби схемата 5-5-5 най ще ни подхожда. *lol*

drummer
13.11.2009 21:52

Този човек, чува ли се какво говори...? "Доволен съм от представянето на защитата"...? Ма с тази ли защита, ще играем за във бъдеще...?! *sick*