Император Божигол: Новата ще е като старата, ама е нова

00:35
Император Божигол: Новата ще е като старата, ама е нова

Бившата звезда на Ювентус, Манчестър Сити, Фиорентина, Парма, Партизан и Левски Валери Божинов направи обръщение до нацията часове преди Нова година. В подкаста "Код Спорт" бившият национал обяви в свой стил, че "Новата година ще е като старата, но нова".

"Скъпи сънародници и вие, малки котенца, как сте? Надявам се, че където и да сте в майка България, вие се чувствате като в Ню Йорк, особено ако сте във Враца. Идва новата 2024 година и се питате каква ще е тя. Ще ви кажа - Новата ще е като старата, ама е нова. 

Изпращаме 365 дни без победа на националния отбор. Но вие не се отчайвате, все някога ще се роди новия Божи Ел Салвадор - Спасителя на българския футбол. Разбирачи много, но Дар Божи е един. Затова ви казвам - Бъдете благословени и щастливи през новата 2024 година. И през нея, който не мисли - да му мисли. 

Обичайте се! Нека в домовете ви да има мир и да се чувствате "трепни-трепни", "мяу-мяу" или поне "ох, котьо". Не се обръщайте на 360 градуса. Светът е оцелял, защото не е умрял. И хубавото не винаги е лошо. Да ви е честита новата 2024 година! Наздраве!", заяви Валери Божинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация