Пропадна трансфер на интерист в Левски

17:29
Пропадна трансфер на интерист в Левски
Юношата на " Интер" Даниел Маа Бумсонг, който се очакваше да пристигне на проби в Левски, няма да бъде тестван утре в контролата на "сините" срещу Монтана. Първоначално се очакваше 22-годишният дефанзивен халф от Камерун да дойде на тестове по време на паузата за мачове на националните отбори. Информацията за пристигането му бе обявена точно преди месец, когато Ратко Достанич още бе треньор на шампионите на България. Тогава стана ясно, че ако наставникът на "сините" одобри Бумсонг, той ще акостира веднага на "Герена" като свободен агент.

Към момента обаче стана ясно, че няма да идват играчи на проби. Селекцията ще е приоритет на Георги Иванов, но ще бъде съгласувана и с избрания нов треньор. Засега за фаворит за наставник се смята 39-годишният поляк Чеслав Михниевич.

В утрешния спаринг на Левски срещу Монтана на "Георги Аспарухов" няма да играе Йордан Милиев. Той има спазъм в задната част на бедрения мускул на единия крак и ще получи почивка. Милиев получи и повиквателна за националния отбор, но контузията го спря.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bustamante91
14.11.2009 00:48

дай боже добра селекция през зимата и да покажем 4е левски сега и винаги 6те си е номер 1 *thumb_up* *cigarette*