Левски пазарува в Б група

17:05
Левски пазарува в Б група
Ръководството на Левски набеляза още един футболист за зимната селекция. Шампионите следят отблизо изявите на младежкия национал Делян Колев. Младият халф рита за втородивизионния Ком-Миньор.

Талантът е харесан от Георги Иванов и евентуално може да повиши конкуренцията в средата на терена. "Сините" изпитват сериозни проблеми в зоната след контузията на Владимир Гаджев. Очаква се пролетта юношата на Левски да се върне в игра. В същото време обаче Георги Сърмов сигурно ще бъде продаден в чужбина, което отваря нови проблеми в средата на терена. Заради проблемите тази есен Седрик Бардон бе принуден да играе като опорен халф. На тази позиция участие взе дори Христо Йовов.

В тима от Берковица рита още един младежки национал Дани Генов. Към него пък интерес има Миньор Перник. Мениджърът на перничани Любо Трайков бе на стадион "Мрамор" и изгледа последната победа на Ком-Миньор с 3:0 над Септември София. Трайков наблюдава 20-годишния Генов още от миналата година, когато работеше за Локомотив София.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbo_cskarq
13.11.2009 22:28

само така светло баде6те за лефски.дано тия мом4ета поне да пият по малко от мом4етата в а група *lol*

aivano
13.11.2009 21:20

Ха така!Пазарувайте и се гответе за "Б" група,където ви е мястото като футболни качества!Време беше да се мерите според аршина си,а не да се опитвате да надскочите сянката си!!!!!!!!!! *smile* *thumb_up* *party*

zinatop_71
13.11.2009 19:48

Да вземат от Ботев Враца де! *smile* Имаме много добри млади момчета, които трябва да се развиват! *thumb_up*