Даниел Дюбоа нокаутира Джарел Милър

22:16
Даниел Дюбоа нокаутира Джарел Милър

Даниел Дюбоа постигна 20-ата си професионална победа (2 загуби) с драматичен ТКО срещу Джарел Милър на голямата бойна галавечер в Саудитска Арабия.

Дюбоа доминираше по точки в началото на битката, след което Милър нанесе някои чудесни попадения, но вече към края силите го напуснаха. Така 10 секунди преди края на 10-ия рунд мощните ъперкъти на Дюбоа накараха съперника му да залегне на въжетата, но не и да падне на пода. Реферът обаче се намеси, за да маркира ТКО и да предпази Милър от още ненужни щети.

Дюбоа се върна на пътя към победите, след като през август беше нокаутиран от шампиона на три от четирите основни боксови федерации Александър Усик.

Милър вероятно е изненадал приятно феновете на бокса с представянето си, защото двубоят за него беше завръщане на голямата сцена, след като през 2019-а серия от провалени допинг тестове му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа.

Дюбоа все пак записа победа над популярен (макар и най-вече заради нарушаване на правилата) съперник, поради което отново може да мечтае за битки за някоя световна титла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация