Контузиха Божинов, нападателят пропуска мача с Шахтьор

14:40
Контузиха Божинов, нападателят пропуска мача с Шахтьор
Нападателят на италианския Парма и националния отбор на България Валери Божинов ще пропусне контролната среща с носителя на Купата на УЕФА Шахтьор Донецк. Информацията бе разпространена от пресслужбата на Българския футболен съюз.

На днешната тренировка на "трикольорите" при сблъсък с младия защитник на Локомотив София Иван Бандаловски, Божинов е получил травма, която ще го лиши от участие в мача с украинския тим, който ще се проведе тази вечер от 19:00 часа в турския курорт Анталия.

По този начин Божинов се присъедини към групата от основни играчи в състава на Станимир Стоилов с контузии, която включва Димитър Бербатов, Мартин Петров, Станислав Манолев и Пламен Николов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ekSa
13.11.2009 15:45

Да бее ама вие сериозно ,Божинов контузен ?! И как стана тази работа ? Това е нечувано и невиждано Божи нов да се контузи..

acho_man
13.11.2009 15:15

младия Бандаловски ... че те са на едни години бе редакторе *thumb_up*

fuLL_Tim3
13.11.2009 14:44

абе тъпаци бе ..... божинов сега е най-добрия български нападател *angry* дано се оправи за важните мачове..... аз се чудя защо вообще не го слагаха често титуляр като момчето си е много качествено футболистче *thumb_up*