В Левски забиват Краев на пейката до края на сезона

08:47
В Левски забиват Краев на пейката до края на сезона

През пролетта Левски ще остане с един капитан по-малко. „Мач Телеграф“ пише, че на „Герена“ са сложили край на преговорите с Андриан Краев. Това е станало, след като на „сините“ им е писнало от прищевките му. Затова бяха решили да хвърлят усилията си върху последните разговори с Жереми Петрис.


Целта бе задържат поне един от двамата. Ясно е, че това няма да се случи. Както и това, че Краев няма да има съдбата на Петрис. Напротив, чака го сериозно изпитание, защото ръководството на Левски няма никакво намерение да го продава през тази зима. Независимо какви оферти ще получат на „Герена“. Твърди се, че най-сериозен интерес към него има от Лудогорец.


Причината е, че на „сините“ им дойде до гуша от прищевките на Краев. Халфът уж даваше някакви индикации, че ще остане на „Герена“, а след това рязко се отдръпваше.


Затова сега ще бъде ползван за назидание на всички, които мислят, че са по-големи от Левски и тръгват да правят кариера зад гърба на ръководството. Мнозина смятат, че Краев е постъпил и доста подло с агента си Кирил Вангелов, след като по никое време му обърна гръб и избяга в агенцията на брат си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация