Аршавин: Не съм гледал нито един мач на Словения

12:40
Аршавин: Не съм гледал нито един мач на Словения
Суперзвездата на руския футбол Андрей Аршавин призна днес пред медиите в родината си, че не е гледал нито един мач на Словения - съперника на "сборная" в баража за класиране в ЮАР.

Русия първо приемт словенците на 14 ноември в Москва, а четири дни по-късно гостуват в Марибор. Халфът на Арсенал заяви:

"Аз смятам, че ние имаме по-големи шансове, гледайки каква е ситуацията. Трябва да ви призная, не съм гледал нито един мач на Словения. Ако ние успеем да вкараме три гола и да не получим нито един, то тогава почти сигурно ще се класираме. Да ви кажа честно обаче, аз не смятам, че ще вкараме толкова. Стадион "Лужники" е перфектното място за такава среща. Първо, ще дойдат повече хора и второ, терена е познат на повечето ни играчи. Трето, терена е изкуствен, което може да ни даде предимство. Аз мисля, че тези неща, които се говорят, че не сме имали мотивация за такъв мач, говорят само за това, че на някои хора им липсва мозък. Тук говорим за Световно първенство. Трябва ли да ви обяснявам още нещо?"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal4yy
13.11.2009 17:57

За к'во му е да гледа мача,той излиза бележи и бият *lol*

braian
13.11.2009 15:48

Аршавин ще свърши добра работа за родината си в този мач зад гърба си има подкрепа от доста класни футболисти . *thumb_up*

dgk
13.11.2009 13:25

Излиза набива им 1-2 гола подава за още 1-2 и се прибира. Той мача се играе, не се гледа *smile*

Hristiyan
13.11.2009 12:57

че за какво му е ... играч като него просто излиза на терена и играе футбол. Просто трябва да се поддържа в добра физическа форма и нищо друго ! Вярвам в успеха на Русия ! Минимум четвърт финал на световното *thumb_up*