Бивш отбор на Берба готви оферта за Назон

08:40
Бивш отбор на Берба готви оферта за Назон

Индийският Керала Бластърс ще се опита да привлече централния нападател на ЦСКА - София Дюкенс Назон, пишат местните медии. 29-годишният таран вече е носил екипа на този тим през 2016 година, когато в 13 шампионатни мача вкара 2 гола. 


Сръбският треньор на Керала Иван Вукоманович обяви, че приоритет пред него е подсилване на атаката. Целта пред тима е титлата, а в момента е втори в класирането със 17 точки от 9 изиграни двубоя. 


Назон започна добре кампанията. До началото на октомври националът на Хаити вече имаше на сметката си 7 гола в първенството. За последно той бе точен при победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив) на “Лаута”. След това формата му спадна и така и не успя да опъне отново противникова мрежа. 


Спад се забелязва и при останалите играчи от “червената” Атака. Майкъл Естрада е с един гол след сблъсъка с “черно-белите” - при 3:0 над Хебър на 6 ноември. Матиас Фаетон е с малко по-добри показатели. 


Керала Бластърс е отборът, в който за последно игра Димитър Бербатов. Клубът обаче ще трябва да извади сериозна сума, за да си осигури услугите на Назон. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация