Редица големи клубове искат Грийнууд

19:20
Редица големи клубове искат Грийнууд

Сериозна група от най-големите тимове в Европа са изпратили свои скаути в последните седмици, които да гледат на живо изявите на Мейсън Грийнууд с екипа на Хетафе, твърди изданието "90min". Сред тях са Барселона, Реал Мадрид, Байерн (Мюнхен), Борусия (Дортмунд) и Атлетико Мадрид. 

В последните седмици издания на Острова пък твърдяха, че нападателят е бил наблюдаван и от няколко от тимовете в Премиър лийг. През лятото доста отбори на Стария континент бяха свързвани с него, но в крайна сметка единствено ръководството на Хетафе се престраши да привлече 22-годишния Грийнууд, който пък се оказа истинска сензация и вече има на сметката си четири гола и три асистенции с екипа на тима от мадридското предградие.

Острието е собственост на Манчестър Юнайтед, но през януари 2022-а година бе арестуват по обвинения в опит за изнасилване и насилие над бившата си приятелка. През февруари тази година Кралската прокуратура свали обвиненията към него, след като жената оттегли показанията си, а малко по-късно стана ясно, че двамата са се събрали. По-късно тази година те станаха родители на момиче. 

Грийнууд обаче все още е собственост на “червените дяволи” и всеки тим, който желае таланта, ще трябва да води разговори с тима от “Олд Трафорд”. Различни източници твърдят, че очакваното ново ръководство в лицето на Джим Ратклиф може и да преосмисли позицията на тима и да върне играча в състава на 20-кратните шампиони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация