Айнтрахт помага на Левски за ДЮШ

06:52
Айнтрахт помага на Левски за ДЮШ

Левски и Айнтрахт (Франкфурт) са стартирали съвместната си дейност, която е свързана с подобряването на работата в школите и на двата клуба. Както е известно, германците сами предложиха сътрудничеството си със "сините", след като останаха впечатлени как с толкова малко средства са направили отбор, който да им бъде конкурентен. И по присъствието на млади и собствени кадри в първия тим.


Екип на "орлите" е посетил наскоро София и се е запознал в детайли с работата в ДЮШ на "Герена". Естествено, германците са споделили какви неща са им направили впечатление, както и други, които според тях могат да се подобрят.


След Нова година дейностите между двата клуба ще се усилят. Този път от Левски ще пратят свой екип в Германия, който ще изкара известно време стаж в академията на тима от Франкфурт. Освен това формации на "сините" ще гостуват на Айнтрахт за различни турнири, които се организират от немския клуб. Същото важи и за такива от школата на германците.


Засега няма развитие по друг въпрос. Германците бяха проявили интерес към вратаря Пламен Андреев и към защитника Хосе Кордоба, но на този етап той не е подплатен с оферта към никой от тях.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация