Костов остава начело на Левски заради липса на алтернатива

08:12
Костов остава начело на Левски заради липса на алтернатива

Главата на треньора на Левски Николай Костов не падна и след тежката издънка за Sesame Купа на България срещу Хебър. "Мач Телеграф" пише днес, че ден след отпадането в Пазарджик ръководството на "сините" се е събрало. На срещата, която се е провела рано сутринта, са присъствали членовете и на Надзорния съвет, и на Управителния съвет.


Принципно са били обсъждани доста теми около клуба, но на сбирката е станало дума и за уволнението на Николай Костов. От "Герена" разкриха, че основната причина треньорът да запази поста си към днешна дата е фактът, че той няма алтернатива. Истината е, че ръководството на клуба не е водило нито разговори за нов треньор, нито е обсъждало темата за смяната му до вчера.


В Левски отчитат, че основните проблеми на Николай Костов са в съблекалнята, където той е изпуснал контрола. Отделно отборът е постоянно преследван от мускулни контузии, което не говори добре за тренировъчния процес.


Самият треньор призна косвено проблемите в съблекалнята след поражението от Хебър с твърдението, че съперникът е имал по-добър колектив от този на "сините".


Според запознати е възможно Николай Костов да бъде освободен след последния мач за годината - гостуване на Ботев Враца, дори ако "сините" победят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация