Резерва на Юнайтед прави опит за трансфер в Барса

08:38
Резерва на Юнайтед прави опит за трансфер в Барса

Ненужният в Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек се е предложил на Барселона. Нидерландецът отчаяно се опитва да избяга от "Олд Трафорд" през зимата, след като почти не получава шансове за изява. Затова агентите му са се свързали с представители на испанския клуб, за да проучат възможността за евентуален негов трансфер там, пише "Спорт.


Тежката контузия на Гави отвори място в халфовата линия на каталунците. На "Камп Ноу" засега твърдят, че няма да привличат негов заместник, но до отварянето на зимния трансферен прозорец има достатъчно време ситуацията да се промени. Още повече, че играч като Ван де Беек няма да излезе особено скъпо.


26-годишният нидерландец бе привлечен с големи очаквания в Ман Юнайтед от Аякс, но така и не успя да се наложи в състава. Дори и идването в клуба на бившия му наставник Ерик тен Хаг не промени ситуацията и той продължава да търка резервната скамейка. От началото на сезона той е взел участие едва в 2 мача, като в тях има общо 21 минути на терена.


Освен от страна на Барселона, интерес към Ван де Беек има и от Ювентус. Засега обаче и двата клуба не бързат да отправят конкретни оферти за този играч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация