"Сините" правят финален опит да задържат Петрис

07:57
"Сините" правят финален опит да задържат Петрис

На "Герена" решиха да действат 1 към 2 вместо да останат 0:2. Това означава, че ще направят всичко възможно, за да задържат само един от играчите, чийто договори изтичат. След срещата с Хебър за Купата на България днес "сините" ще извикат на разговор Жереми Петрис в отчаян опит да го задържат. 

 

На този етап това трудно ще се случи с Андриан Краев. Халфът твърдо е отказал да приеме последното предложение, което му е било отправено от ръководството. Така е дал ясен знак на шефовете, че ще търси друго развитие на кариерата си след Нова година. Затова на "Герена" вече търсят халф, с когото да го заменят.


Не така обаче стоят нещата с Жереми Петрис. На този етап в Левски не искат да чуят за друг десен бек. Причината е, че Жереми показа в последните мачове, че е като дялън камък в схемата, на която разчита Николай Костов.


От решението на двамата играчи до голяма степен зависи селекцията на Левски. В клуба се надяват да задържат поне единия от тях. Изявите на Краев в оставащите мачове пък ще бъдат следени под лупа от феновете на "сините", които вече му вдигнаха мерника, след като се разбра, че интерес към него има от страна на Лудогорец и може да напусне по схемата, която бе приложена с Ноа Сонко Сундберг. В няколко мача той вече бе изпратен с обиди.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация