Голаджия отказа на Левски, чака трансфер в чужбина

07:39
Голаджия отказа на Левски, чака трансфер в чужбина

Нападателят на Хебър (Пазарджик) Георги Николов гледа към чужбина, а не към трансфер в Левски. 21-годишният младежки национал прави отлична кампания. До момента той е бил на терена в 16 мача шампионатни, в които е вкарал 8 гола. Така дели първото място при реализаторите в елита с Антоан Бароан от Ботев (Пд). Интересното е, че "канарчетата" също проявяват интерес към тарана на пазарджиклии, а ситуацията около него следи и ЦСКА 1948.


Вече се появиха информации, че Николов е в полезрението и на клубове в Русия и Сърбия. Осъществяването на трансфер на Георги е почти сигурно. Причината е, че Хебър е в тежко финансово състояние и спешно се нуждае от свежи средства.


Очаква се през зимата Левски да е активен на трансферния пазар. "Сините" желаят да подсилят състава си във всички линии, защото в отминаващия есенен дял но кампанията се видя, че не са толкова конкурентноспособни на челниците, колкото им се иска. Николов е бил един от набелязаните на "Герена" играчи, но по всичко личи, че до негово привличане едва ли ще се стигне.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация