Венци Стефанов бесен: Цирк! Смешен съдия, който се чудеше как да се подлага на ЦСКА

20:48
Венци Стефанов бесен: Цирк! Смешен съдия, който се чудеше как да се подлага на ЦСКА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше ядосан след загубата от ЦСКА София в турнира Sesame Купа на България. Той обвини в прав текст главния съдия Никола Попов и определи случилото се на стадион “Александър Шаламанов” като цирк и порно.

"Какво съм видял след края на мача?! Аз да не съм контролен орган. Видях циркове, вие не видяхте ли? Един смешен съдия, който се чудеше как да се подлага на ЦСКА. Дали според мен съдията спря Славия в днешния мач? Моето момиче, много си симпатична, не ми задавай такива въпроси, защото аз отговарям лошо и пиперливо. 

Съдията не спря Славия, но така направи, че вкара играта в руслото на ЦСКА - лежаха, ставаха, тровиха… Второто полувреме, ако сте засекли, не се е играло повече от 30 минути. Така ли е? Е? Кой е съдия, моето момиче? Кой трябва да реши - аз ли, той ли? Цирк! Цирк! Щом допускат някои хора така да се случва… 

Питам се защо се смени съдията в последния момент - вие знаете ли? Да знаете. Оплакваме се или сме ощетени? А, ти за какво си тука тогава? Да задаваш въпроси? Недей, моля ти се, всеки човек трябва да има някакво мнение. Позитивът е, че момчетата играха мъжки и се раздадоха, а другото е порно. Порно!", каза босът на най-стария столичен клуб. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация