Мъри след 2 от 2: Искаме да изградим доминираща философия за игра

09:56
Мъри след 2 от 2: Искаме да изградим доминираща философия за игра

Станимир Стоилов говори след втората си победа начело на турския Гьозтепе, която бе с 3:0 срещу тима на Гиресунспор у дома. 


Отборът на българския специалист благодарение на успеха се изкачи на трето място във временното класиране на втория ешелон в южната ни съседка. 


“Това беше много добра и важна победа за нас. Имахме много възможности в мача, но не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, особено в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в същото време се опитахме да направим това и се фокусирахме върху него. Това също беше важно за нас. Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех. Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това. Също така ще продължим да радваме нашите фенове. Гьозтепе има много фенове и все повече публика започва да идва на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъде по-добри за тях”, каза Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация