Крумовград записа минимална победа срещу Берое (видео)

19:44
Крумовград записа минимална победа срещу Берое (видео)

Крумовград добави нови три точки в актива си след успех с 1:0 срещу Берое. Двубоят бе от 19-ия кръг на efbet Лига. Ренан (15) отбеляза единственото попадение за домакините, а голът му беше много красив. Главен съдия на срещата бе Петър Кузев.

Домакините се намираха в много лоша форма, като в последните пет мача играчите на Крумовград имаха само една спечелена точка. В последния кръг тимът загуби с 2:3 от Черно море.

От друга страна Берое имаше три победи в последните пет срещи, като преди седмица надигра с 2:1 Хебър в Стара Загора.

Още в началото Берое можеше да поведе в резултата. Джани Политино центрира в наказателното поле, където Майк Севайос от 3-4 метра не успя да засече топката във вратата. Тя обаче падна пред Вини Трибуле. Нападателят стреля в близкия ъгъл, но Божидар Кацаров изчисти от голлинията. Крумовград отговори с удар на Димитър Тонев от далечна дистанция, който беше неточен. 

В 15-ата минута Крумовград поведе със страхотен гол на Ренан. Патрик Луан проби по левия фланг и центрира към наказателното поле. Там Ренан нанесе удар с външен фалц, при който топката се заби право в горния ляв ъгъл на вратата.

Берое веднага опита да изравни, но Трибулет шутира в аут от удобна позиция, а след това отново негов удар с глава беше париран от Макенджиев.

В 30-ата минута Серкан Юсеин центрира в наказателното поле. Там в купа от играчи Раян Сенхаджи нанесе удар с глава, който поремина покрай гредатата. 

Втората част започна с възможност пред Сегундо Пачаме. Аржентинецът отправи удар от около 12 метра, който беше блокиран от защитник. Заралии имаха претенции, че топката е срещнала ръката на играч на Крумовград. Въпреки че се видя ясно, че има игра с ръка, главният съдия даде знак играта да продължи, а ВАР не се намеси. 

В 62-рата минута Вячеслав Велев нанесе коварен удар, при който топката отскочи коварно от мокрия терен, но не намери очертанията на вратата. В 69-ата минута Ачинели и Скуадроне се сблъсъкаха при центриране от корнер. Топката се озова в Алекс Колев, но нападателят от няколко метра не намери очертанията на вратата.

В 88-ата минута домакините организираха бърза контраатака. Алекс Колев бе в основата на нейното създаване. Топката достигна до Джеферсон, който залъга, че ще стреля, нагласи си топката на левия крак и шутира, но вратарят на Берое улови лесно. 

КРУМОВГРАД - БЕРОЕ 1:0
1:0 Ренан (15)

Стартови състави:

КРУМОВГРАД: 21. Благой Макенджиев, 88. Ренан Арияш, 72. Раян Сенхаджи, 91. Вячеслав Велев, 5. Матей Шимич, 44. Божидар Кацаров, 17. Патрик Луан, 10. Серкан Юсеин, 2. Джуниет Али, 23. Димитър Тонев, 9. Александър Колев;

БЕРОЕ: 23. Родриго Ачинели, 7. Густаво Каскардо, 3. Франко Рамос, 5. Лучиано Скуадроне, 11. Джан Политино, 15. Енцо Барето, 17. Едуин Ласо, 20. Карлос Сегундо, 24. Стефан Гаврилов, 91. Вини Трибулет, 99. Майк Ягуачи;

СЪДИЯ: Петър Кузев
СТАДИОН: "Футболен комплекс Ботев 1912", Пловдив
НАЧАЛО: 17:45 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация