\"Ел Класико\" решава съдбата на Пелегрини, феновете искат Лаудруп

22:45
\"Ел Класико\" решава съдбата на Пелегрини, феновете искат Лаудруп
Дербито с Барселона ще бъде последната възможност на Мануел Пелегрини да запази поста си в Реал Мадрид, тръби испанската преса.

Бившият наставник на Виляреал постоянно е на дузпата след неубедителните игри и позорната загуба от с 0:4 от Алкоркон за Купата на Краля. Последвалата победа над Хетафе и равенството с Милан обаче спасили поста на чилиеца.

Преди мача с Барса на "Камп Ноу" Реал посреща Сантандер в Примера, а 3 дни по-късно домакинства и на Цюрих в Шампионската лига. "Ел Класико" е на 29 ноември, като именно от този мач ще зависи поста на Пелегрини.

Според анкета на "Марка", Михаел Лаудруп е най-желаният от феновете наследник на сегашния наставник.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
06.12.2009 11:13

И кво реши ли му съдбата ? Барселона биха и тои още е треньор ... Уинер не се излагайте. А GodOfHatred толкова си глупав че няма на каде. Ако пелегрини се махне тогава е ясно че титлата е за барселона. По лошо нещо от смяната на треньор посредата на сезона няма.

dumbo_s
13.11.2009 01:39

Ако искат да гледа сеир Барселона ... спокойно може да паднат с 1:0 и агонията в Мадрид да продължава и да продължава .... Не знам какво го хвалят като треньор , но не може да се справи с толкова звезди на едно място ...