Карло Кудичини се помля с мотор, може да не играе повече футбол

17:18
Карло Кудичини се помля с мотор, може да не играе повече футбол
Италианският вратар на Тотнъм Карло Кудичини се намира в болница, след като бе замесен в пътен инцидент, съобщи клубът от Висшата лига на Англия.

"Ние можем да потвърдим, че Карло е в болница, след като взе участие в пътен инцидент. Нашият клубен доктор е с него, но не можем да ви кажем повече, докато той не премине всичките тестове и преглед със скенер", заяви говорителят на "шпорите".

Английските медии съобщават, че Кудичини, който дойде на "Уайт Харт Лейн" през януари от Челси, се е ударил със своя мощен мотор БМВ във Форд Фиеста тази сутрин.

Според първоначалните информации, италианецът е със счупен таз и две счупени китки, което има опасност да сложи край на неговата професионална кариера.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
12.11.2009 22:43

Верно мн гадно с тия вратари, самоубийство... сега Кудичини си е счупил 2 китки и ме е яд щот сам фен на Тотнъм а той заместваше Гомеш достойно.... Дано се опрай и да не стават такива инциденти които могат да спират футболни кариери... Успешно опрявяне

DenteMente
12.11.2009 22:00

Ще се върне да...за кога да се върне може би след няколко месеца ще се върне за 1 сезон? Смисъла е доста голям *sick* Другото което е тоя дето казва,че преувеличават да се качи на мотор и да се претрепе с мотор с 100-150км/ч примерно и ако може да каже след това дали преувеличаваме *stop* 3-то няма мощен БМВ мотор? Аха добре благодаря ти,че ми каза аз съм останал с впечатление,че са бая мощнички ама сигурно се бъркам нещо кой па бяха БМВ някаква малко фирмичка *lol* Айде да кажа нещо и за коментара "какво става с тия вратари" Е какво става? Човек се блъска с мотор...УАУУ вратар? На ден по всета стават стотици такива неща какво пък толко става с ВРАТАРИТЕ? И да се върнем към кретена дето каза,че преувеличаваме...аре да ти счупиме ТАЗА искаш ли?

levski_s0fia
12.11.2009 21:53

мощен мотор БМВ няма *joking* а за него .. дано се оправи *wink*

Dido_Man_U
12.11.2009 17:53

Какво взе да става във футбола и по-точно с вратарите *erm* Ето поредния вратар който за щастие е оцелял *thumb_down* *thinking*

Sv_Bonev
12.11.2009 17:22

Нямам думи.. Какво става с тия вратари.. Ай да се оправя и да се връща на терена, защото ме ядоса *stop* *thumb_up*