Спартак Варна готви оферта към Любослав Пенев

07:47
Спартак Варна готви оферта към Любослав Пенев

Спартак (Варна) следи ситуацията около Любослав Пенев, който се очаква да напусне Хебър след последния мач за тази година - срещу Ботев (Пловдив) на “Колежа” на 10 декември. Причината е, че бюджетът на пазарджиклии ще бъде драстично намален и в отбора вече няма да се дават големи заплати. 


Това е идеална възможност за амбициозния собственик на Спартак Павлин Николов, който със сигурност може да удовлествори финансовите изисквания на Пенев и да му предостави сериозен пакет за развитие на клуба в следващите години. 


“Соколите” държат под око и Красимир Балъков, който след напускането на друг претендент за елита - Септември (София), е без работа. Любо ще дойде в екип с Радослав Здравков, с когото работи в Хебър. 


Интересното е, че Здравков вече е бил начело на “соколите” във втория ешелон през сезон 2005/06. Тогава няколко кръга преди края на първенството той напусна, след като остави отбора на върха със 7 точки пред втория и варненци без проблем се завърнаха в “А” група. Такава е целта и сега. В момента Ради е помощник на Пенев в Хебър. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация