Гатузо: Треньорите в Реал провалят Кака

18:49
Гатузо: Треньорите в Реал провалят Кака
Дженаро Гатузо направи интересни разкрития за своя бивш съотборник в Милан Кака, който сега защитава цветовете на Реал Мадрид. Гатузо, който е приятел с бразилеца, сподели, че според него треньорския щаб в "белия балет" проваля Кака в момента.

"Доколкото съм запознат с това, какво става в техния лагер, в Реал не се работи достатъчно върху физическата подготовка на футболистите", заяви Гатузо пред "Кориере Дело Спорт".

"И когато в техния състав има играч като Рики, който е свикнал на по-интензивни тренировъчни занимания, формата му пада и играта му вече не е същата", допълва халфът на Милан.

Милан Кака тренираше дори когато имахме три дни почивка. Кондинционният ни треньор Даниеле Тогаци винаги го караше да се скъсва от тичане. Нека си кажем нещата такива каквито са - Кака в Реал Мадрид не е същият играч, какъвто беше в Милан", каза още Дженаро Гатузо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
16.11.2009 13:43

е добре кво му пречи да си тренира самостоятелно и в Реал

geshana
12.11.2009 23:06

Между другото наистина има разлика в Кака сега и Кака в Милан ... Този Кака в момента ми се струва малко по-тромав губи топката доста по-лесно и според мен въпреки фамозния гол , който отбеляза срещу Атлетико той виждайки колко безсилен е на моменти доста често лежеше на терена и симулираше *thumb_down* Винаги съм харесвал Кака страшно много и съм мислил , че той има повече качества от другите големи играчи както ги наричат , но все пак аз съм си римлянин и си гледам Рома *beer*

GodOfHatred
12.11.2009 20:46

Виновен е Пелегрини още едно доказателство че за нищо не става *lol*

Lyuben_007
12.11.2009 20:39

На САФ са му виновни садийте а на Гатузо треньорите *lol* *lol* *joking*

hitrin
12.11.2009 20:26

ГАТУЗО ПРОСТО ИМ ГО КАЗА ДИРЕКТНО!!!!!!!