Кордоба аут до края на годината?

07:38
Кордоба аут до края на годината?

В Левски нещата не вървят не само като резултати. Контузиите също са бич, който може да се окаже фатален не само за целите, които бяха поставени от ръководството, но и за финансовите постъпления, за каквито мнозина мечтаят. В това число и шефовете на Левски, пише "Мач Телеграф". 


В последно време се шуми, че този път "сините" ще получат парите, с които се надяват да напълнят касата от Хосе Кордоба. Това обаче може да се окаже поредната химера. Причината за това е контузията, която панамецът получи. Защитникът не тренира със съотборниците си от вторник. 


Вчера той беше пратен на ядрено-магнитен резонанс. А резултатите от него ще бъдат пратени на няколко специалисти. Причината е, че на "Герена" вече нямат вяра на никого. Повод за това е ситуацията с Билал Бари, тази с Джавад Ел Джемили, преди това и с Андриан Краев. Уж нещата при тях бяха добри, но след това се оказа, че не са толкова хубави. 


Очакванията за Кордоба обаче не са розови, гласи още информацията на вестника. Не е изключено той да е повторил Ел Джемили, за когото стана ясно, че няма да може да вземе участие в мачовете, които остават до паузата. 


Кандидатите за панамския защитник не са малко, а на "Герена" търсят за него 3,5 млн. евро. 


До този момент Кордоба пропусна само един мач от първенството. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация