Реми между Сервет и Рома

00:39
Реми между Сервет и Рома

Отборът на Рома направи нова грешна стъпка в Лига Европа и този път направи равенство 1:1 срещу тима на Сервет в гостуването си от петия кръг на груповата фаза на турнира. Играчите на Жозе Моуриньо изостанаха на две точки от лидера Славия (Прага) и ще трябва да направят всичко възможно, за да победят в последния кръг и да спечелят първото място, което ще им даде право на директно участие във фазата на 1/8-финалите.

Римляните изиграха успешно първо полувреме и стигнаха до гол в в 22-ата минута. Йоренте изведе Лукаку в изгодна стрелкова позиция и белгиецът не сбърка.

След това момчетата на Жозе Моуриньо се успокоиха твърде рано и логично получиха попадение в началото на втората част. Тогава Крис Бедиа от домакините отигра подаване от свой съотборник и запрати топката във вратата на безпомощния Миле Швилар.

След това до края не паднаха нови голове и Рома трябваше да се примири с равенството, което събуди нови въпроси дали “вълците” имат сили да направят нова силна кампания в Европа, след като два поредни сезона стигаха до финал на голям международен форум.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация