Проблемите за Джош Гиди нямат край

19:57
Проблемите за Джош Гиди нямат край

Полицията в Нюпорт Бийч, щата Калифорния съобщи официално, че е започнала разследване срещу баскетболиста на Оклахома Сити Тъндър Джош Гиди заради "появилите се информации в интернет пространството за връзка между Джош Гиди и непълнолетно момиче".

Гиди, който е на 21 години, вече е обект на разследване и от страна на Националната баскетболна асоциация.

От полицията заявиха, че все още събират доказателства по случая с австралийския баскетболист, но за момента не са получили съдействие от страна на момичето, за което се твърди, че е на 15 години, както и от нейното семейство.

Разследването срещу Гиди започна заради пост със снимка в социалните мрежи, който вече е изтрит, на който 15-годишната девойка е сложила снимка на двамата и е добавила текст "току-що се **** с Джош Гиди". Тя е ученичка в гимназия Нюпорт Харбър.

Според пресата в Оклахома през юли 2022 година Гиди на два пъти е получил глоби за каране с превишена скорост от полицията в Нюпорт Бийч. Дали между тези нарушения и текущото разследване има връзка, полицията тепърва ще разследва.

Гиди, който бе взет с шестия пик в драфта през 2021 година, все още продължава да играе за Оклахома Сити. В 17 мача този сезон, всички като титуляр, той регистрира показатели от 12 точки, 5,8 борби и 4,5 асистенции средно на двубой. Тази нощ тимът ще приеме Лос Анджелис Лейкърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация