Треньорът на Спартак Търнава се закани на Лудогорец

17:09
Треньорът на Спартак Търнава се закани на Лудогорец

Треньорът на Спартак Търнава - Михал Гаспарик, сподели очакванията си преди двубоя с Лудогорец в Лигата на конференциите. Неговият отбор вече загуби шансове за продължаване напред, докато "орлите" все още са в играта за първите две места.

Първият мач между двата тима в Разград беше спечелен по категоричен начин от българския шампион с 4:0. Гаспарик вярва, че утре неговите футболисти ще покажат различно лице и похвали новия треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев.

"Виждам някаква промяна, въпреки че не е много голяма. Не мога да сравня утрешния мач с този, който играхме в Разград. Господин Дерменджиев е опитен треньор, така че може би Лудогорец ще бъде със същия състав. Надяваме се да изиграем добър мач. Всички играчи са в отлично състояние.

Не виждам голяма разлика в играта на Лудогорец у дома или на чужд терен. Серията, която Лудогорец имаше в последните седмици, беше много добра, с изключение на последния мач, който беше загубен. Не мисля, че при загубата ни в Разград имаше голяма разлика в качеството на двата отбора. Лудогорец е в малко по-тежко състояние сега, тъй като знаят какво трябва да постигнат, за да продължат напред. Ние сме по-спокойни, така че може да се получи много добър мач.

Три отбора от групата имат за цел да продължат напред. Всички те са си направили сметката, че срещу нас ще спечелят 6 точки. Искаме да се разделим с участието си в Европа пред наша публика с добър резултат. 

Преди да стана треньор на Спартак (Търнава) имаше интерес от България към мен, когато бях играч. Не стигнахме до подписване на договор. Вярвам, че атмосферата ще бъде фантастична и това ще помогне на момчетата да изиграят добър мач.  

Мачът в Разград беше спечелен от Лудогорец съвсем заслужено, противникът беше по-добър. Целта на Лудогорец е съвсем различна", каза Гаспарик. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация