Добри новини за Тен Хаг преди гостуването на Галатасарай

16:45
Добри новини за Тен Хаг преди гостуването на Галатасарай

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Расмус Хойлунд и Антони, които пропуснаха мача с Евертън през уикенда заради контузии, са възстановени и са на разположение за утрешното гостуване на Галатасарай в Шампионската лига. „Червените дяволи“ в момента са на последно място в Група „А“, след като записаха три загуби в четирите си мача до момента, и единствено победа в Истанбул може да запази шансовете им за това да продължат напред.

„За нас е много важно да сме в този турнир с най-добрите клубове в Европа. Ще бъде разочароващо, ако не продължим напред. Концентрирани сме върху това да спечелим този мач, в който атмосферата ще бъде напрегната. Трябва да изпитваме наслада от такива предизвикателства. Знаем какво можем и сме уверени. Знаем, че можем да се справим. Трябва да останем хладнокръвни и да не се подаваме на емоциите, за да можем да контролираме мача.

Всичко опира до това да можем да играем нашата игра. Това зависи от нас. Подобрихме формата си, прогресирахме, печелим мачове и сме по-стабилни. Това е голямата разлика от първия мач срещу Галатасарай.

Хойлунд и Антони са в групата", заяви Тен Хаг по време на днешната си пресконференция. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация