Сър Алекс пожела успех на играчите си в баражите

14:09
Сър Алекс пожела успех на играчите си в баражите
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргъсън пожела успех в предстоящите баражи за класиране в ЮАР на четирима от своите играчи, чийто национални тимове ще се борят за място в Африка на 14 и 18 ноември.

Патрис Евра, Луиш Нани, Джон О\'Шей и Дарън Гибсън са със своите национални отбори, които ще се борят за място сред най-добрите отбори в света. Шотландецът заяви:

"Ирландия ще трябва да победи Франция в първия кръг в Дъблин. Ако те не вземат този резултат у дома, тогава задачата им ще бъде много трудна в Париж. Няма обаче да им бъде толкова трудно, защото Франция не бележи много голове. Много рядко те побеждават с повече от две попадения. Атмосферата на "Кроук Парк" е страхотна и с 80 000 ирландци на стадиона, ако домакините успеят да победят, то те ще продължат напред."

Фърги заяви, че ще стиска палци и за Нани, чиято Португалия играе с Босна и Херцеговина. Той допълни:

"Това ще бъде труден мач. Босна останаха втори след Испания в тяхната група, така че няма да е лесно. Резултатът, който винаги ще преследва Карлош Кейруш е този, когато те играха у дома с Дания. Португалия водеше с 2:1 пет минути преди края на мача, но загубиха с 2:3. Това им струваше първото място в групата. Ако Роналдо беше готов, те щяха да вземат необходимия резултат. Без него, ще бъде много по-трудно. Аз обаче се надявам Португалия да продължи напрерд, най-вече заради Карлош."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация